Adri Szépségstúdió kozmetika bemutatása

Üdvözöllek az oldalamon Kedves Látogató és remélem leendő Vendégem!

Kovács Adrienn kozmetikus vagyok. 2004 óta dolgozom a szakmámban!
Gyerekkorom álma az volt, hogy fodrász legyek. Teltek múltak az évek és valamilyen meggondolásból kozmetikusnak jelentkeztem és sikeresen felvételiztem. Szerencsére ezt a döntésemet nem bántam meg: képzésem alatt már az első évben kötelező volt a szakmai gyakorlat, mely idő alatt jobban megtetszett a kozmetika.
7 évig két győri kozmetikában dolgoztam, utána nagy váltás történt, és most már a saját kozmetika üzletemben várom a Vendégeimet, az Adri Szépségstúdióban.

Az eltelt évek alatt Vendégeimnek nyújtott szolgáltatásokon kívül részt vettem nívós rendezvényeken, ahol ismert énekeseket, modelleket sminkeltem! Táncversenyekre és klipp forgatásokra is többször meghívtak, mint sminkest!

A kezdetektől arra törekedtem, hogy folyamatosan szakmailag fejlesszem a tudásomat és bővitsem a szolgáltatásaimat! Az elvégzett tanfolyamokról, továbbképzésekről, és az új gépek használatára jogosító oklevelek megtekinthetők a fotó galériában. Számos kozmetikai géppel rendelkezem, melyek átütő eredményeket hoznak. Pl: Bőrvasaló és hatóanyagcsapda, Ultra hang,mezoterápiás készülék, a ˝Csőretöltött fegyver˝ a cellulit, a zsírpárnák és a bőröregedés ellen, TI termikus ionizáció, Lymphobionie L-300 arckezelő készülék. Bemer fény és mágnesterápiás készülék, mely segít az arckezelések hatékonyságának fokozásában, valamint testünk vérkeringésének stimulálásában, és a stresszoldásban. A gépekről, az ezekkel alkalmazott kezelésekről, és a kifejtett hatásukról a kezelés során, bővebben a szolgáltatások menüben olvasható.

A másik nagyon fontos tényező a kezelések minél nagyobb hatékonyságának eléréséhez, hogy páratlan minöségű kozmetikumokat választottam munkám segítésére, melyek használatával látványos élményben lehet része a kedves Vendégnek!
MATIS,egy francia márka, mely szépséget, harmóniát és biztonságot ad nekem és a Vendégeknek egyaránt!

Germaine de capuccini és Casmara spanyol termékkel is bővítettem a szolgáltatásom, hogy minden bőrtípusra a legjobban megfelelőt tudjam ajánlani.

matis és Casmara kozmetikumok bemutató kép

A Matis, valamint Germaine de capuccini és Casmara termékekről bővebb tájékoztatók az Adri Szépségstúdió kozmetikumok menüpont oldalon találhatók.

Munkásságom alatt egyértelművé vált a hivatásom: látni és érezni, hogy Vendégeim milyen elégedetten és pihenten lépnek ki a kozmetika ajtaján! Ezt bizonyítja ez a mondat is, melyet kedves Vendégeim mondtak: "Akkor most tolj át egy másik helységbe, hogy aludhassak tovább!" Ezek után egyértelművé vált számomra, hogy Vendégeim elégedettek.

A mai napig is azt állítom, hogy szakmai szempontból a helyemen vagyok! Nekem ezt találták ki! :

Sok szeretettel várom régi és új Vendégeimet!


Akciók, kedvezmények

Érdemes gyakran megnézni a Facebook oldalam, mert ott folyamatosan adok tájékoztatást akciókról, kedvezményekről, ajándékokról.
Fontos, hogy nem csak a Törzsvendégeim részére, hanem az új Vendégeknek is, vagy aki hoz új Vendéget.

Az Adri Szépségstúdió kozmetika facebook oldala közvetlenül elérhető a jobb oldali Közösségi megosztások ablakban a Facebook oldalam sorra kattintva.

Kedves ajándék lehet a Szeretteidnek a szintén folyamatosan kapható ajándék utalvány, ami tetszőleges időpontban beváltható. Van konkrét kezelésre felhasználható ajándék utalvány, de van értékhatáros, amikor a beváltáskor egyezünk meg a kezelés mikéntjében.
Az ajándék utalvány bármilyen összegben megvehető, a kedves Vendég dönti el milyen értékűt kíván megvásárolni.


Bababarát kozmetika - Ingyenes szolgáltatás

Anyukák, kismamák, ha nincs kire hagyni a Kicsiket, amíg szépítkeztek az Adri Szépségstúdióban, hozzátok Őket magatokkal. Gyakorlott, a gyermekek nyelvén értő "pótnagyi" szívesen vigyáz rájuk. Gondtalanul élvezhetitek a kozmetika minden kényeztető szolgáltatását, és a Kicsik addig felügyelet mellett játszhatnak, vagy hallgathatnak mesét, vagy amihez kedvük van. Jó "kezekben" lesznek, Anyukám fog velük foglalkozni, aki engem is nevelt, és ha ismertek, akkor tudjátok, hogy milyen vidám vagyok és játékos.

Szeretettel várom az Anyukákat, vagy Nagyikat a gyerekekkel, unokákkal együtt. Anyukáknak, nagyiknak egy kis kényeztetés, a babáknak, gyerekeknek felügyelet melletti kellemes elfoglaltságok, játékok.

Mai vendégünk Matyi baba, akire a Margit néni vigyázott, amíg én az Anyukáját szépítettem!:

bababarát kozmetika bemutató kép

Nyitvatartás

Kedves Vendégeimet előzetes bejelentés alapján, rugalmas időpontegyeztetés után tudom fogadni. Így mindig elkerülhető a várakozás.