Adri Szépségstúdió: kezelésekhez használt kozmeitkumok

1./ MATIS termékek

Intenzív simító kezelés: Professzionális kezelés, amely új bőrt eredményez. Minden bőrtípusra kivéve az érzékeny bőröket. Finomítja, kisimítja, egységesíti a bőrt. Ráncokra pigmentfoltokra szabálytalanságokra hat. Ragyogó táplált bőrt eredményez!

Ragyogást fokozó kezelés:Professzionális kezelés kifejezetten pigmentfoltos fakó egyenetlen bőrökre. Segít, hogy a bőr visszanyerje fényét ragyogását. Az arcszín világosabb egységesebb bársonyosabb lesz. Nem javasolt vékony érzékeny bőrökre. Pezsgő hatás érzékelhető, hideg meleg érzettel. Anti aging hatást és egységesebb bőrt eredményez.

Hyaluron kezelés:Ideális kezelés 30 éves kortól. Volumennövelő hatású és kezeli a bőröregedés első jeleit. A bőr feltöltődik a hialuronsav hatására és mélyen hidratálja a bőrt. Intenzív frissesség érzése a bőr mélyebb rétegei is feltöltődnek. A hatás azonnal látható és érezhető.

Felmelegedő Lifting kezelés: Ideális kezelés 40 éves kortól Hatására a bőr tónusosabb, és megemeli az arckontúrt. Arcfeszesítő hatás azonnal látható. Kellemes meleg érzetet adó gipsz maszk van a kezelésben. Mindenkinek ajánlható.

Densi-Age kezelés: Egy különleges kezelés melynek alapja a különleges textúrák összekeverése, az érzéki élmény és a rendkívüli eredmények érdekében. Ideális kezelés az 50-es korosztály számára. A bőr megújul, átalakul a kezelés közben. Visszanyeri plaszticitását és elaszticitását, csökkennek a ráncok, méregtelenít, egységesíti a textúrát.

Kaviáros Kezelés: Ez egy luxus, érzékiség és hatékonyság. Bőr megújító kezelés. A bőrt feltölti, táplálja, frissíti és ragyogóbbá teszi. Különleges kaviár gyönggyel történő masszázs különleges élményt ad melyet csak fokozza az aktív kaviár maszk, ami speciális hatásának köszönhetően biztosítja a hatóanyagok optimális és egyenletes bőrbe áramlásást és szétoszlatását.

FEM kezelés: Feszesítő, mély izom masszázs. Egy különleges masszázs, mellyel az arc izmait masszírozom, emelem meg, különleges érzés élmény lehet a vendég számára. Azonnali feltöltés arc területeinek megemelt látható eredményei. Egy speciális maszk tartozik még a kezeléshez, mely egységesít, feszesít és a masszázs hatását tartósítja.

2./ Casmara termékek

A spanyol Valenciai székhellyel rendelkező Casmara márka, 40 év kutatási eredménye a szépség és a professzionális kozmetikumok újítása. A vállalat filozófiájának alapja, hogy hatékony innovatív kozmetikai kezelést kínáljon az egyedülálló, exkluzív összetevők használatával. Szigorúan ragaszkodik a magas minőségi előírásokhoz.
Alginát maszkok avantgárd és egyedülállóak. Lenyűgöző színárnyalat, különleges illatok, kellemes textúrák látványos hatás, ami jellemzik őket. Minden bőrtípusra és minden korosztálynak alkalmas.

Age Defense: Pre és Probiotikum technológia. Globális anti-aging mely 360°-kal javítja a bőr állapotát. Kívül belül hat a korai öregedés jeleivel szemben. Korrigálja az öregedés jeleit és megelőzi az újak kialakulását.

Nacar: Ragyogó és világosító anti-aging kezelés. Többféle savból álló arctisztítás történik, mely világosítja a bőrt hat a foltokra, hegekre. Majd ragyogóvá varázsló depigmentáló fázis jön, mely blokkolja a melanin túlzott szintézisét ezen felül anti-ageing hatású.


3./ Germaine de Cappuccini termékek

Timexpert Lift(In): Innovatív újdonság a bőröregedés elleni kezelésben, a bőrszerkezet támasztó szöveteinek regenerálásában. A Bőr mélyén olyan hatást fejt ki, amely a bőrfelszínen erős liftinghatásként jelentkezik. A V-Matrix technológia visszaállítja a bőr belső szerkezetét, újra feszessé, simává és formássá teszi az arcot. A kezelés tartalmaz egy különleges masszázst is, ami intenzív és felfelé irányuló.
40 éves kortól mindenkinek ajánlott. A Kezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, kitölti és simává teszi az arcot, visszaadja a bőr puhaságát.

Timexpert Rides: A biomérnökség legújabb fejlesztései forradalmian új formulákkal lépnek fel a ráncok kezelésében. Az új Timexpert Rides termékcsalád termékeinek kiválósága formulájának hatékonyságában rejlik és a speciális energikus masszázzsal, melynek alapja két, a hagyományos kínai orvoslásból vett technika. Fő összetevők: BTX- tripeptine mely a dinamikus rácok ellen van, ellazítja az arcizmokat, feszesíti a bőrt. Tissulage Tech mely regenerál, hatékony megoldás a statikus ráncok ellen, javítja a bőrtömörséget, visszaadja a rugalmasságát, a bőrszövetet regenerálja.

Timepert Rides Eyes and Lips: Hatékony kezelés a szem és az ajak körüli mimikai ráncok ellen. A plasztikai sebészet legújabb felfedezései, valamint a bőr saját bőrmegújító mechanizmusai jelentik számukra az inspirációt. Ez a termékcsalád a hatóanyagok egészen rendkívüli kombinációjára épül, amely globális harcot hirdet a ráncok, a mimikai vonalak, a szem alatti karikák és táskák ellen: Micro- dermoxin komplex, Pro-Collagestine- Fill technológia, szójafehérjék, biotechnológiai összetevők és a galagonyakivonat találhatók benne.
A kezelés eredménye tökéletesen revitalizált, megfiatalodott bőr a szemkörnyékén és az ajkak körül.
30 éves kortól, bármely évszakban használható.

Timexpert SRNS: Ez a termékcsalád a kozmetikai ipar legújabb technológiáján és ismeretein alapszik, és rendkívül hatékonyan támogatja a bőr védekezőképességét a külső környezet agresszív hatásaival szemben. Az egyik hatóanyag, ami díjat is nyert, a Zinc-Glicine Complex ez nappal védi a bőrt a túlzott hideg és meleg meg a száraz levegő ellen. Éjszaka meg a RC-Advanced összetevő aktívan védi és javítja a megterhelt bőrsejt DNS-ét, megújítja a bőrt ,aktiválja védekezőképességét és optimalizálja „ stressztűrő képességét” Egy különleges masszázzsal, amihez egy érdekes kanalat használok, amit hűtök!


4./ Thesera termékek

A Thesera termékek saját fejlesztésű és szabadalmaztatott TDN technológián alapulnak. Ez a technológia nagyon kifinomult és a hatóanyagok koncentrált felhasználását teszi lehetővé a kiemelkedően hatékony eredmények elérése érdekében. Nagy hangsúlyt fektetnek a természetes összetevőkre, felhasználva a természet kincseit a csúcstechnológiával tökéletesítve, hogy egészséges és szép legyen a bőr.

     Thesera L lifting kezelés:

 • biztonságos
 • nincsenek mellékhatásai
 • tű-és fájdalommentes
 • látványos eredmény már az első kezelést követően
 • fokozatos hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően
 • 1 órás pihentető kezelés
 • egyedülálló technológia
 • lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik.
 • kisímulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.
 • a savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas.
 • a bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.