Lymphobionie L-300 arckezelés:

Az arc újjászületéséért...

Az arckezelési eredmények szembetűnőek, káprázatosak és hosszú távúak. A titkot hat különböző technika ideális kombinációja jelenti, amely egy különleges és teljes körű arckezelési rendszert képez.
A Lymphobiony L300 arckezelési rendszer hatás komponensei és hatóanyagai a mélyebb szövetrétegekben alapvető és hosszú távú élettani változásokat hoznak létre. Hatásuk nem csak a felszínen jelenik meg.
Az optimális hatás eléréséhez mindössze 3-4 kezelés elegendő!!!
Ezt követően negyedévente egy kezelés javasolható az eredmények folyamatos megőrzéséhez.

Lymphobionie két fejes kezelés

A két vibrációs kezelőfej az alkalmazott elektro-terápiával eltávolítja a szennyeződéseket és méreganyagokat. A bőrvörösség, fekete foltok és mitesszerek eltűnnek, az arcszín letisztul, csökkennek a szemek alatti táskák.
Helyreállítja a sejtmembrán áteresztő képességét, aktiválja a keringést, fokozza a bőr vízmegtartó képességét, pozitívan hat az anyagcserére.

 Lymphobionie két fejes kezelés

Az aktív hatóanyagos felületi mikro-vibráció eltávolítja az elszarusodott bőrrétegeket, elhalt sejteket, smink lerakódásokat, mélyen ülő mitesszereket hegeket, pigment foltokat és rendellenes egyenetlenségeket. Szabályozza a faggyú kiválasztást és aktiválja a sejtregenerációt.

Bőrfeszesítő kezelés

Cél, jó tónusú és feszes szövetrendszer és homogén bőr létrehozása. A két vibrációs kezelőfej az alkalmazott elektro-terápia és a mély celluláris masszázs segítségével megemeli és tonizálja az arc területeit, az erőteljes ráncokat tompítja, míg a finom ráncokat elsimítja. Kisimítja és megemeli az egyes arcterületeket a homlok, szem, orca, orr, ajak és toka területeken. A Vendég jóleső nyugalom és relaxáció élményét éli át, miközben azonnali és látványos eredményeket tapasztalhatunk.

face-lifting kezelés kép

Tartós megemelést hoz létre, aktiválja a kollagén szintézist, újrastruktúrálja és átalakítja a szubkután rétegeket (fibroblastok), szabályozza a sejten belüli és sejten kívüli struktúrák közötti kölcsönös áramlásokat, növeli a kapilláris áteresztőképsséget (ér- és nyirokrendszer), tonizálja az érrendszert, fokozza a sejtek energiatermelését (ATP-szintézis) és stimulálja az új bőrsejtek létrehozását és növekedését.

 Lymphobionie két fejes kezelés

A kezelés folyamata során olyan hatóanyagok kerülnek felhasználásra, melyek az ionos kötések megváltoztatásán keresztül gyakorolnak aktív hatást a felszíni és mélyebb szövetrétegekben, ezáltal fokozva a kezelési eredményeket

 Lymphobionie két fejes kezelés

A manuális Lymphobionie technika erőteljesen méregteleníti az egész arcot, helyreállítja a metabolikus funkciókat, megszünteti a puffadtságot, feszesít, csökkenti a ráncokat, fokozza a metabolizmust. Lehetővé teszi az energiák és a használt kozmetikumok mélyebb behatolását azok aktívabb és egyenletesebb asszimilációja érdekében.