Adri Szépségstúdió kozmetika, kezelések

1./ Mezoterápiás kezelés

Mezoterápia "Csőretöltött fegyver" a cellulit,a zsírpárnák és a bőröregedés ellen.

Új fejezet nyílt az idő és a zsírpárnák ellen folytatott harcban. Forradalmasítja az arc és testkezeléseket.
A módszer nem új legalább félévszázados múltra tekint vissza Franciaországban és az USA-ban. A mezoterápia koncentrált kozmetikai hatóanyagok, gyorsan mozgó, kis méretű tűvel történő bejuttatása a bőrbe és a bőr alatti szövetekbe. A keverékek orvosi tisztaságuak ( homeopátiás készítményekből, vitaminokból,ásványokból stb. állnak) melyek akkor tudják kifejteni hatásukat a legintenzívebben és tartósan, ha pontosan oda kerülnek, ahol a szervezetben a problémák kialakulnak.

Férfiak és hölgyek számára egyaránt végzek kezeléseket.

A kezelések teljesen személyre szólóak, orvosolható vele a tokán, a hason derékon, fenéken, combokon, térd vagy boka körül jelentkező tünetek.

A kezelés előnyei: azonnal látható és érezhető eredmény, télen és nyáron évszaktól függetlenül végezhető, ambuláns jelleg.

Bőrfiatalítás: életteli, üde, rugalmas és fiatalosan ragyogó bőr varázsolható arcon, nyakon, dekoltázson.
Az indikációs terület igen széles. Esztétikai oldalról közelítve az arcbőr kötőszövetének regenerálása, hialuronsavval, organikus szilíciummal, antioxidáns vitaminkomplexszel szabadgyök-megkötő, öregedésgátló, regenerációt fokozó infiltrálás a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás.

Amire figyelni kell:
- a kezelést követően 3 napon keresztül naponta 3 liter víz fogyasztása ajánlott
- a befecskendezett területet 6 órán belül víz ne érje
- pár napig ne sminkkeljük, kerüljük a szoláriumot és a szaunát is.


Bőrvasaló és hatóanyagcsapda

Hő hatására az erek kitágulnak, a véráramlás fokozódik, javul a sejtek tápanyagellátása és a salakanyagok elszállítása. A kezelés eredményeként a bőr kisimul. A felmelegítést követő lehűtés az érfalakra frissítő, a bőrre feszesítő hatással van. A meleg kezelés az anyagcsere élénkítésére az értágulat által, az öregedési folyamatok késleltetésére kiváló. A hideg kezelés arctisztítás után megnyugtatás. A bőrvasalás vizes bázisú vitaminokkal történő kezelés.

A kezelés menete: Felmelegszik a bőr 40°-ra, kitágulnak a pórusok, a hatóanyag egészen sejt szintig bejut, majd 18°-os hideggel lehűtjük és ez által a pórusok bezáródnak és bent marad a bőrben a hatóanyag.


2./ Termikus Ionizáció:

Az eszköz kezelőegysége a levegőben lévő gázionokat magához szívja, és az így hozza létre a 4. halmazállapotot.
Ezt hívjuk Termikus Ionizációnak.
A gép háromszög impulzussal működik. A kéziegység a bőrben lévő felesleges vizet elszublimálja így a bőr megkeményedik.
Tartósság kb. 10-12 hónap. Szinte fájdalommentes ( Érzéstelenítés van) és nagyon gyors eljárás, területtől függően 10-30 perc. Bármilyen területen végezhető, leglátványosabb a szemhéj felső és alsó területe.
A ráncokat eltünteti a lógó bőr eltűnik.(Fibrómák, szemölcsök)
Gyógyulási idő 7-14 nap.

Termikus Iozinációs készülék